onsdag 26 oktober 2011

Even when you speak the words clearly you're nearly impossible to read.

Tidigt tidigt imorrnbitti åker vi till Paris och jag längtar så efter att än en gång få bo några dagar med världens finaste Anna, Moa och Alexandra. Även om vi riskerar att få skabb där vi kommer att bo, ifall man nu ska tro på recensionerna, och det kanske man ska.

måndag 24 oktober 2011

In the wilderness we'll run wild.

I onsdags fick jag följa med Anton på äventyr och leka i en studio, det ni !

lördag 15 oktober 2011

Don't lay it on me now.

Je ne peux pas attendre.

J'ai tué ma mère & Les amours imaginaires. Fantastiskt fina filmer. Xavier Dolan, som har regisserat och även spelar huvudroller i båda filmerna, är endast 22 år gammal, men så otroligt begåvad! Och inte nog med det, franska måste ju vara världens vackraste språk. 
Om drygt två veckor åker vi till Paris, je ne peux pas attendre!

onsdag 12 oktober 2011

Way Out West 2011 In Pictures Pt II

Här kommer det ännu fler festivalbilder, my pleasure everyone!
Manne med vänner hängde också runt i Slottsskogen dessa dagar, här har vi Jonas, glad!
Elis med penna och papper i högsta hugg! Lite roligt att läsa det han skrivit sen och tänka att där stod ju jag med, jag stod bredvid när han skrev det där om Tallest Man On Earth! För han är nämligen väldans duktig på att skriva, inte minst om musik, till exempel det här!
Vi satt i sommarsolen framför Azalea i väntan på att våra fina Noah And The Whale skulle entra scenen.
Björn var där!
Och så här fina va dom, ett kärt återseende som dom öppnade upp med Give A Little Love. Det var så fint. Kul med en cover på Call Your Girlfriend också!
Kameran fick stanna hemma resten av kvällen, så det blev inga bilder på Kanye, men jag snodde en från Alex istället (hehe tack!). Kanye, Kanye, Kanye.. Vad kan man säga? Han har ju utan tvekan fått mer och mer hybris genom åren. Men det är inte helt i dålig mening jag säger det, bara lite. Hur som helst kan man lugnt säga att hälften av oss (Moa och alex) blev totalt frälsta den kvällen, det var fint att se. Anna och jag hade däremot en lite mer objektiv syn på det hela, det var fett (!) att se Kanye, men det räckte med att se andra hälften från öltältet, my feet was killing me från allt stående och gående och hoppande. Vi kom, vi såg, vi gick och avnjöt slutet på håll.
Men sammanfattningsvis kan vi nog enas om att andra festivaldagen var FET, och den avslutades med en egen liten efterfest i Malins otroligt fina och väldigt bekvämt benägna lägenhet som hon så snällt lät oss hyra billigt. Fint det!
Här är Alex och Moa utanför trapphuset till lägenheten vi bodde i. Vi stannade en natt extra efter festivalen och bara chillade runt i Göteborg, träffade på lite folk och fikade mysigt under ett glastak när regnet öste ner utanför.
Damn right she did.
Anna var förkyld redan innan vi kom ner till Göteborg. Och föga förvånande, efter fyra nätter i samma lilla rum tätt inpå varandra så hade alla dragit på sig samma halsont och hosta. Ironiskt, otroligt roligt om ni frågar mig! Sådana smällar man får ta!
Supersöta nyvakna Anna får avsluta historien om FlogstaCrews trip to Gbg. Paris nästa!

söndag 9 oktober 2011

Way Out West 2011 In Pictures Pt I

Somrigt festivalsnygga. Moa på översta bilden, Alex och Anna på den undre.
Första dagen såg vi bland annat The Avett Brothers. Hemskt fina var dom.
Simon var peppad och glad inför att se Fleet Foxes. Inte så konstigt kanske med tanke på hur otroligt bra dom är.
Vi träffade två medlemmar ur bandet efter deras spelning. Här är jag och Simon med fantastiskt söta Skyler Skjelset. 
Alex diskuterar för fullt med Casey Wescott. Det var dock mest han som skötte snacket, han babblade nämligen på som bara den och vi fick knappt en syl i vädret, haha men det var ett intressant möte!
Kalle var nöjd?
Lite senare spelade iamamiwhoami, levde inte riktigt upp till förväntningarna men kul att ha sett!
Kvällen avslutades med en galen show av Empire Of The Sun och vi var lite i extas efteråt när vi på utvägen från området stannade och lyssnade lite på slutet av Princes spelning på håll. Jag minns det som en bra dag, helt okej cmf-grym liksom. (CMF står, för er som inte vet, för Crazy MothaFuck.)

lördag 8 oktober 2011

The end of the world is bigger.

F R I D A är någon som jag inte träffat på alldeles för lång tid, det vill säga fram tills i torsdags. Då kikade hon nämligen förbi och fyllde i det mesta av luckan sen vi sågs sist, vilket kändes rätt behövligt om jag får säga det själv!
Hon passade på att lära mig lite franska också! Har jag förresten glömt säga att jag, Moa, Anna och Alex ska till Paris? (Alex är ju redan i landet, men hon ska möta upp oss i huvudstaden några dagar nu i slutet av oktober månad !! GRYMT.)

- Une bière, s'il vous plait.

Mera sånt, tack!

Mysig fredagsfika.
Idag hälsade dessa flickor på hemma hos mig och drack både kaffe och te och åt kladdkakemuffins som Moa och jag vispade ihop.
Fina Moa, fina Anna och fina Elza som man ser på tok för lite av nu för tiden!

tisdag 4 oktober 2011

måndag 3 oktober 2011

Varenda jävla ursäkt kändes begagnad

Detta fanns i rabatten vid en lekpark inte allt för långt från där vi bor! Och här har jag gått omkring ovetandes om att bevisligen ha vuxit upp i knarkarkvarter...